BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

martes, 18 de octubre de 2011

COPA PERXA


Castell de Castells espera les finals de la “XXII Lliga a perxa”
Èpica victòria de Tibi en la gran final de perxa de 2011

06/11/2011

Èpica victòria de Tibi en la gran final de perxa de 2011

La final de 2011 serà recordada durant molt de temps ja que s’ha viscut una final marcada per la gran remuntada del Club de Tibi després de més de dos hores de partida davall una fina pluja que en alguns moments ha fet perillar la integritat física dels jugadors i que s’ha acabat quasi de nit, amb la llum dels fanals ja encesos i que han ajudat a il·luminar la ment dels jóvens jugadors de Tibi.
Després d’anar perdent per 6 a 2 davant de Castell de Castells, han aconseguit empatar a 6, encara que el veterà equip de Castells ha demostrat el seu ofici i ha lluitat fins a l’extenuació, col·locant 7 a 6. Posteriorment Tibi ha tornat a empatar a 7. Però Ángel, Andreu i Manolo per part de Castells han alçat al seu equip en el tram final per a col·locar un 9 a 7 que feia pensar a tots que la victòria cauria del costat de l’equip de la Marina Alta. A partir d’eixe moment tot l’equip de Tibi ha meravellat pel seu joc d’equip i qualitat per a remuntar i col·locar-se per davant en l’últim joc de la partida. Héctor, Miki, Sergi, Canari, Hermes i Jaume han alçat el títol de campió de perxa de primera categoria per primera vegada per al seu club.
En segona categoria l’equip de Benimagrell també ha vençut a Benimantell per 10 a 3, després de remuntar un 1 a 3.

Castell de Castells serà el proper diumenge una autèntica festa ja que en esta localitat de La Marina Alta es disputen les partides oficials més importants del cap de setmana i els aficionats de la província d’Alacant es desplaçaran en massa per seguir les evolucions dels millors clubs en esta modalitat, sempre que el temps done una treva i pare de ploure.
Programa de les finals, “XXII Lliga a Perxa 2011”;
Diumenge 6 de novembre del 2011.-
10´00 hores. Gran Exhibició: Benasau – Benifallim

11´30 hores. Final de segona: Benimantell – Benimagrell
15´00 hores. Final de primera: Castell de Castells - Tibi
17´30 hores. Entrega de trofeus

Castell de Castells i Tibi jugaran la gran final de la “XXII Lliga a perxa”

La formació de Castell de Castells va ser l’única que va poder alçar l’eliminatòria en la volta de les semifinals, i jugarà la gran final de primera categoria davant de la jove formació de Tibi, que continua acumulant nous triomfs per a un club molt jove que esta completant una excel·lent temporada després d’aconseguir 5 títols en la lliga a llargues i palma, quedar subcampió d’Europa de llargues i el pròxim cap de setmana jugarà la final de perxa de primera. En segona Benimagrell pareix l’equip més fort després de la gran victòria davant de Benifallim però davant tindran a un molt bon equip la formació de Benimantell. Estes finals es jugaran el diumenge 30 d’octubre en la localitat de Castell de Castells.

El proper dia 30 d'octubre a les 19'00 h, en l'hotel Serrella de Castell de Castells, ( en acabar la entrega de trofeus de la lliga de perxa), tindrà lloc el sorteig de octaus de final de la primera copa perxa 2011.

És una competició de nou cuny en el que entraràn tots els participants de la lliga de perxa 2011.


Les eliminatòries seràn a partida única en el camp de l'equip en teoria i seguint les classificacions de la lliga 2011 més fruix, fins a aplegar a la final que es jugarà també en el poble del equip "més dèbil".

No hay comentarios:

Publicar un comentario