BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

viernes, 6 de mayo de 2011

COMPOSICIÓ DELS EQUIPS

Tots els jugadors que van a jugar a la Lliga de perxa 2011 estaran federats i tindran el carnet de la federació 2011.

Els equips constaran almenys de cinc components, i no hi ha un nombre màxim de components.

Cada equip passarà abans de que tingui inici la lliga uns llistats amb tots els components que jugaran en cadascun d’ells (d’acord amb el capítol de inscripcions). Cap equip podrà fer noves incorporacions una vegada que estes llistes estiguin en poder del Comitè de Perxa:

Els pobles que conten amb equips a diferents categories, podran fer canvis de jugadors entre els  equips tenint en compte que: Mai cap jugador pot passar a jugar un partit a un equip d’una categoria inferior. En el cas que un jugador de categoria inferior jugui en un equip de categoria superior TRES partides, quedarà inscrit automàticament a l’equip de categoria superior i inhabilitat per a jugar a la categoria inferior la resta de la competició, a mes a mes l’equip que utilitza un jugador de una categoria inferior està obligat a comunicar-ho a l’equip contrari i al comitè de perxa.
No es permetrà el pas de jugadors entre equips de la mateixa categoria, encara que els equips  entre els que passaren foren del mateix poble.
Es podran inscriure jugadors fins l’última jornada de la primera volta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario