BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

viernes, 6 de mayo de 2011

COMUNICACIÓ ENTRE ELS EQUIPS I EL COMITÉ

Per tal d’assegurar una comunicació fluida entre els equips i el Comitè de Perxa, cadascun dels equips designarà una persona com a delegat, que serà l’encarregada de mantenir la comunicació amb el Comitè de Perxa. Aquest delegat d’equip es posarà en contacte amb el Comitè de Perxa mitjançant l’ús del correu electrònic i/o del telèfon.

Es passarà a tots els delegats d’equip un llistat amb els telèfons i direccions de correu de la resta de delegats, i de les persones responsables del Comitè de Perxa.

Els equips que juguen les partides com a visitants seran els responsables de posar-se en contacte amb els equips locals per a concretar el dia i l’hora de la partida de la jornada. El contacte es farà durant com a molt tard amb dos dies d’antelació al primer dia que es pugui disputar la partida (en una setmana en la que no tingui dies festius que permeten jugar la partida, serà com a molt tard el dijous). En cas de dificultats per a posar-se en contacte en alguna ocasió, es farà saber el més aviat possible al Comitè de Perxa. El fet de no contactar amb el equip local per concertar la data i l’hora de la partida dins del període descrit, serà motiu de sanció conforme a l’article de sancions.

Acabada la partida, els delegats dels equips que juguen com a locals tindran que comunicar al 636574414 el resultat amb un sms abans de les 22:00 h. del dia que s’ha jugat la partida, i enviar per carta certificada abans del dimecres següent de la partida l’acta signada pels dos delegats a la direcció valiratlla, C/ San Joaquin, 50, 03793 Castell de Castells,. El fet de no complir amb aquest, serà motiu de sanció conforme a l’article de sancions.

El comité de Perxa pot requerir en algun moment informació. En el cas que es demani resposta en un plaç concret, els equips tindran que posar-se en contacte dins d’ell, el incompliment del plaç serà motiu de sanció conforme a l’article de sancions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario