BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

viernes, 6 de mayo de 2011

SISTEMA DE SANCIONS

Les sancions previstes per als casos que anteriorment s’han citat seran:

En cas que una partida sigui atraçada sense causa justificada, la sanció serà de (30€)
Amb la inscripció a la Lliga de Perxa, els equips es comprometen a jugar totes les partides marcades al calendari. El fet de no presentar-se a jugar les partides estarà sancionat de la següent manera:
No presentar-se a una partida per primera vegada: (30€)
No presentar-se a una partida per segona vegada: (60€)
No presentar-se a una partida per tercera vegada: Eliminació del campionat.
En el cas que algun equip sigui eliminat del campionat per causa de no presentar-se a jugar tres partides, aquest equip, i tots els jugadors que estiguin inscrits en la seva llista, quedaran inhabilitats per a jugar la lliga del any següent. La inscripció de l’equip o dels jugadors que el composen per a lligues posteriors, queda a criteri del Comitè de Perxa.
En cas de que algun equip que jugui com a visitant no contacte amb l’equip que juga com a local, ni comuniqui al Comitè de Perxa l’impossibilitat de efectuar el contacte dins del plaç acordat, la sanció serà de (10€).
En cas de que algun equip que jugui com a local no contacte per a donar el resultat i el resum de les partides dins del plaç acordat, la sanció serà de (10€).
Totes les sancions econòmiques esmenades en aquest capítol seran abonades al compte proporcionat per a pagar les fiances abans de la jornada de cloenda de la Lliga de Perxa 2011. En el cas de que l’equip no fera l’abonament dins del plaç, perdrà el seu lloc a la classificació i tant l’equip com tots els jugadors que estiguin inscrits en la seva llista, quedaran inhabilitats per a jugar la lliga de l’any següent. La inscripció de l’equip o dels jugadors que el composen per a lligues posteriors, queda a criteri del Comitè de Perxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario