BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

viernes, 6 de mayo de 2011

ESTRUCTURA DE LA COMPETICIÓ

L’estructura prevista per a la Lliga de Perxa 2011 serà la següent:

Es jugarà una lliga per jornades setmanals, de manera que tots els equips jugaran dues partides contra la resta d’equips de la seua categoria, una a casa i un altra com a visitant.  En acabar la lliga regular, en totes les categories es disputaran dues semifinals i la final el dia de la cloenda que decidiran els campions i subcampions de la lliga.
Per a la classificació de Lliga regular entre jornades, es tindran en compte per aquest ordre: Major puntuació, diferència de jocs a favor i en contra, major nombre de jocs a favor i menor nombre de jocs en contra.
Per a la classificació de Lliga regular una vegada disputades totes les partides, es tindran en compte per aquest ordre: Major puntuació, diferència de jocs a favor i en contra entre els equips empatats a punts (en cas que es hi haguera un empat),  diferència de jocs a favor i en contra (del còmput total de partides), major nombre de jocs a favor, menor nombre de jocs en contra i per últim major nombre de partides guanyades.
Els classificats de les partides de la final a quatre es decidiran amb el criteri de: Major nombre de jocs aconseguits, major nombre de jocs aconseguits fora de casa i major nombre de jocs aconseguits a casa en el còmput total de les dues partides.

Per tal d’assegurar una competició compensada, es mantindrà la estructura de categories
Si es produeixen noves incorporacions d’equips, estos automàticament passaran a formar part de la categoria inferior. En el cas de que algun equip pugi considerar-se molt superior a la resta de equips de la categoria a la que te que incorporar-se, queda a criteri del Comitè de Perxa decidir en quina categoria ha de ser inclòs.


Una vegada decidits els equips campió i subcampió de la lliga, es faran ascensos i descensos entre els equips de les diferents categories de la següent manera:
Ascens directe per al campió de la categoria (menys el cas de la primera categoria). Descens directe per a l’últim classificat de la categoria (menys el cas de la última categoria).
En el cas de l’entrada de nous equips a la lliga i que les categories o grups foren molt nombrosos, queda a criteri del Comitè de Perxa canviar el nombre de ascensos i descensos de categoria per als dos primers classificats i per als dos últims classificats de cada categoria respectivament.
Es farà una promoció a jugar entre el segon classificat  de la categoria segona i el penúltim  de la primera, i el segon classificat de la tercera carregaria i el penúltim de la segona, disputada en partides d’anada i tornada, següent sempre la primera partida al camp de l’equip de la categoria inferior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario