BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010

BENASAU CAMPIÓ LLIGA A PERXA 2010
TIBI CAMPIÓ PERXA 2011.

martes, 24 de mayo de 2011

ÚLTIMA HORA

S'obri el termini fins al 17 de juny, per demanar la celebració de l'assemblea i cloenda de la lliga a perxa 2011, tots els interessats enviar sol.licitud a l'email comiteperxa@gmail.com.


Al mateix temps es comunica que cal nomenar una persona pel comitè de perxa i una altra per la vicepresidència de la federació, per tant tots els interessats en ocupar aquests càrrecs que ho comuniquen al comitè l'email anteriorment exposat.



http://fedpival.es/noticies/detall/214



 Comencen el preparatius per a la XXIII Lliga de Perxa

23/05/2011

Comencen el preparatius per a la XXIII Lliga de Perxa

La Federació de Pilota Valenciana posarà en marxa, a partir del més de juliol la XXIII edició de la “Lliga a Perxa”, una vegada acabada la Lliga a Palma i a Llargues de la Diputació d’Alacant. Està previst finalitze a meitat del mes d’octubre. Enguany s’espera una partcipació d’una vintena d’equips alacantins en la competició.
Com a novetat s’inclou la possible incorporació del club de Mutxamel. El campió de perxa participarà en la Copa Generalitat-Trofeu Milar, junt a la resta de campionats de les diferents competicions oficials de clubs. El termini per a les inscricions estarà obert fins al pròxim dilluns 30 de maig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario